Losse thee zetten: een simpele tutorial

Thee-experte Bethan Thomas, inkoper bij Whittard of Chelsea, maakte deze erg simpele maar aangename tutorial in het zetten van losse thee. Het proces is natuurlijk een klein beetje anders per thee-variant (onder andere de temperatuur kan best wat verschillen!), maar het toont alvast dat het niet moeilijk is om een correct kopje thee te zetten zonder dat je hier een uur mee bezig bent.

Losse thee geeft je de mogelijkheid om een veel breder spectrum aan theevariëteiten te proberen, en opent ook de deur naar een hoger kwaliteitsproduct uit speciaalzaken of vanuit speciale thee-webshops die gespecialiseerd zijn in losse thee van over de hele wereld. Als je bijvoorbeeld kennis wil maken met kwalitatieve Oolong-thee kan je maar beter een goed kopje losse thee leren zetten, aangezien er weinig builtjes zo beschikbaar gaan zijn op de markt.

Bedankt voor de fijne video, Bethan!


Stephanie Devriendt

Hoi en welkom op mijne website! Wie ben ik? Ik ben een 48-jarige lerares wonende te Brussel en moeder van 2 fantastische dochters. Naast mijn full-time job ben ik ook theesommelier. Moest je vragen hebben over thee kan je mij altijd contacteren!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.