Hoe thee proeven als een professional

Deze superleuke video van Mei Leaf toont je hoe je je thee-ervaring kan maximaliseren. Hij helpt je ook om wat je proeft boeiend tot uiting te brengen…

Ik ben duidelijk nog niet helemaal de professional die ik wil zijn, maar deze tips zijn wel subliem! In deze video doet hij het proces voor met een mooie zwarte oolong thee, maar natuurlijk geldt dit voor alle soorten thee…


Stephanie Devriendt

Hoi en welkom op mijne website! Wie ben ik? Ik ben een 48-jarige lerares wonende te Brussel en moeder van 2 fantastische dochters. Naast mijn full-time job ben ik ook theesommelier. Moest je vragen hebben over thee kan je mij altijd contacteren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.