Drie tips als je iemand thee cadeau wil geven

We weten allemaal dat thee het perfecte cadeau is voor vele gelegenheden, maar als je iemand een geweldig theecadeau wilt geven kan het soms lastig zijn om te beslissen welke thee je precies gaat geven. Er zijn verschillende manieren om iemand thee te geven, maar in dit artikel delen we drie tips met je over hoe je de perfecte thee kunt vinden om aan iemand te geven. Misschien vind je hier wel de perfecte manier.

Koop een geschenkmand met enkele van je favoriete theesoorten

De eerste tip om thee als geschenk te geven is een geschenkmand te kopen die enkele van uw favoriete theesoorten bevat, samen met andere lekkernijen zoals koekjes of pralines. U kunt een geschenkmand online of in uw plaatselijke warenhuis kopen, en ze zijn altijd populaire geschenken. Dit idee is perfect voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid.

Je kunt zelfs kiezen voor een mooie mand met daarin ook een paar mooie thee-accessoires zoals een thee-ei, theekop en schotel en een hot-chocolate beker, samen met een aantal andere smakelijke traktaties voor de gelukkige. Deze optie is perfect als gastvrouwgeschenk, als cadeau voor de leerkracht van uw kind, of gewoon om iemand te tonen dat u om hem of haar geeft.

Onze goede vrienden van Thee.be hebben heel wat prachtige theepakketjes. Hier kan je ze allemaal terugvinden, in allerhande verschillende prijsklassen.

thee cadeau geven

Koop een cadeaubon van je favoriete theewinkel

De tweede tip is om een cadeaubon te kopen van je favoriete theebedrijf en deze rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen. Hierdoor kan de persoon aan de andere kant zelf kiezen welke soort thee hij/zij wil kopen. Op die manier ben je zeker dat je geen theesmaken cadeau geeft die de ontvanger misschien helemaal niet lekker vindt! Het zal het perfecte geschenk zijn voor liefhebbers van losse thee, omdat ze nu kunnen genieten van hun favoriete warme drank, of het nu ’s morgens vroeg is of ’s avonds laat, of of het nu witte thee of groene thee is.

theecadeauStel zelf een gepersonaliseerde theedoos samen

Tenslotte kan je er ook een eigen persoonlijke touch aan geven door zelf een gepersonaliseerd theepakket samen te stellen.

Een goede leidraad zou zijn om na te denken over wat ze lekker vinden. Het is gemakkelijk om een theedoos te kopen met een bepaald soort thee erin, maar het is misschien niet hun favoriet. Wat je kunt doen is hun favoriete smaak thee kopen en daarnaast ook een eigen gepersonaliseerde theemok met een speciale boodschap op te laten maken. Een dergelijke gepersonaliseerde mok hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Deze mok steek je dan bij in de theedoos.

Dit zal hen een speciaal gevoel geven en niemand anders zal dit persoonlijke geschenk hebben!

Conclusie

Thee is het perfecte geschenk om te geven voor uiteenlopende gelegenheden. Hopelijk hebben we je kunnen helpen in het zoeken van het perfecte theecadeau! Een leuke geschenkmand met thee en accessoires, een cadeaubon van je favoriete theewinkel of een eigen gepersonaliseerde theedoos: we zijn er zeker van dat dit zeker in de smaak gaat vallen.


Stephanie Devriendt

Hoi en welkom op mijne website! Wie ben ik? Ik ben een 48-jarige lerares wonende te Brussel en moeder van 2 fantastische dochters. Naast mijn full-time job ben ik ook theesommelier. Moest je vragen hebben over thee kan je mij altijd contacteren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.