Dit is hoe groene thee gemaakt wordt…

We zijn weer in Wazuka! In dit leerrijke filmpje nemen ze je mee op een reis in Japan en leggen ze haarfijn uit hoe groene thee geproduceerd wordt. We zien de prachtige theevelden en het mooie productieproces. Ik vind het ook altijd zo fijn om de thee-professionals vol passie over hun proces te zien praten. Geniet van het educatieve filmpje!


Stephanie Devriendt

Hoi en welkom op mijne website! Wie ben ik? Ik ben een 48-jarige lerares wonende te Brussel en moeder van 2 fantastische dochters. Naast mijn full-time job ben ik ook theesommelier. Moest je vragen hebben over thee kan je mij altijd contacteren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.