De voordelen van Rooibosthee in 30 seconden

Stephanie loopt ons in 30 seconden door de basic health benefits van Rooboisthee. De caffeïneloze wordt door theedrinkers over de hele wereld gewaardeerd vanwege de unieke aardse honingsmaak en de rijke samenstelling aan mineralen, antioxidanten en vitaminen.

Op onze pagina over Rooibosthee kan je natuurlijk veel meer informatie vinden over de vele voordelen en kenmerken van rooibos thee. Zeker de moeite!


Stephanie Devriendt

Hoi en welkom op mijne website! Wie ben ik? Ik ben een 48-jarige lerares wonende te Brussel en moeder van 2 fantastische dochters. Naast mijn full-time job ben ik ook theesommelier. Moest je vragen hebben over thee kan je mij altijd contacteren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.